Creëer je eigen yoga serie

Jij en je lijf: een diepe verbinding?Soms is de verbinding met je lichaam even niet voelbaar. Je voelt je futloos en leeg …. iedereen kent het wel. Andere keren heb je jezelf hervonden: je zit lekker in je vel en hebt energie. 

Waar begint die verandering van leeg naar opgeladen? Hoe gaat zo’n transformatie naar zelfliefde precies? 


Innerlijke transformatie

Iedereen die naar mijn yogalessen komt, verlangt in wezen naar een vorm van fysieke (en vaak ook geestelijke) transformatie. Natuurlijk is regelmatige bewegen gezond, belangrijk en hopelijk plezierig. Maar vaak zijn mensen op zoek naar de oefening die dat stukje lichaam weer tot ‘mijn lichaam’ laat behoren. Die after-yoga-glow, die herken je meteen als je iemand ziet die net yoga heeft gedaan: opgeladen en in innerlijke rust.


Het grote geheim zit in een paar minuten per dag

De leerlingen die regelmatig zelf thuis een paar oefeningen doen zie ik sneller veranderen. Ze leren meer in een les en gaan sneller door leerprocessen om blessures te voorkomen of helen. Die leerlingen zijn in staat te transformeren - soms snel in een paar maanden - maar vaker gedurende jaren. Het geheim zit dus in een paar minuten per dag.Helpt het jou om:

 • pijnen in spieren en gewrichten zachter te kunnen maken?
 • begrijpen hoe je lichaam werkt?
 • zelf de tools te hebben om te veranderen?
 • meer liefde te ervaren in de verbinding met je lichaam?
 • meer te vertrouwen op jezelf?
 • zwakke delen in je lijf structureel te versterken?
 • vaker een moment te nemen voor jezelf?


Mag ik je begeleiden naar een dagelijks ritueel van rust en innerlijke verbinding?


Mijn aanbod: een nieuwe gewoonte in 6 weken


Afgelopen jaar heb ik een online cursus gebouwd, vol met praktische, rationele, emotionele en spirituele tools. 

In de cursus: “Hoe creëer ik een eigen yoga serie?‘’ kom je tot de essentie van wat jouw lichaam nodig heeft. Je legt de basis voor een liefdevolle verbinding met je lijf. Daarnaast leg je ook het fundament om een transformatie te kunnen maken. Transformaties gaan in kleine stapjes. Dit is de eerste stap.

In zes weken bouw je aan een nieuwe gewoonte met jezelf

Ik begeleid je bij iedere stap en iedere fase. Ik loop mee in je innerlijke reis om tot vreedzame coëxistentie te komen met jouw lichaam. Je accepteert alles wat nu nog niet perfect is in je lichaam en van daaruit gaan we aan de slag.

Ga je mee op reis? Naar jouw innerlijke schat?

Een zesweekse reis met persoonlijke begeleiding

 • niet afzien maar genieten
 • in staat om je eigen energie aan te vullen
 • tijd voor jou, iedere dag weer
 • zelfvertrouwen
 • rust in je kop door rust in je lijf
 • gronden, aarden, landen...
 • in kleine korte brokjes
 • past ook in een heel druk leven...

Bonussen tot 31 december 2020

Bonus 1: Verlaagd in prijs va295,- naar 275,- 

Gebruik de code 20DECEMBERBONUS

Bonus 2: Voor de eerste 5 deelnemers 10 groepslessen gratis 


Geldig voor reguliere online, offline en replay lessen van Pralaya Yoga Studios (niet voor aparte workshops of series).

Bonus 3: Voor de eerste 20 deelnemers 2 live workshops met Marlies Deze zijn zowel online, offline en in replay beschikbaar, in vraag-antwoord stijl met extra aanvullingen aan de cursus. Data zaterdag 23 januari en zaterdag 20 februari 
12:00 - 14:00 (tijden onder voorbehoud en in de studio wanneer mogelijk).

Bonus 4: Voor zelfstandig ondernemers is er 0% BTW en dus een extra korting van 21%! Hiermee komt de prijs van de cursus uit op ongeveer €230,-. De cursus is gebouwd op een Amerikaans platform dat de betalingen int en daarmee vrijgesteld van BTW voor ondernemers.


Preview en inschrijven voor de cursusVeelgestelde vragen:

Ik heb geen tijd.

Hoeveel tijd heb je vandaag besteed aan social media of het nieuws? Kreeg je er energie van? Nee? Dan ga je een stukje van die tijd investeren met een groter rendement voor jezelf (-;
Grapje hoor, je kunt doen wat je wilt - maar keuzes maken voor jezelf is het belangrijkste. 
Je hebt maar 10 minuten per dag nodig. Meer tijd is leuk maar begin met wat voor jou op een ontspannen manier haalbaar is. Heb je een half uur per dag? Dat is dikke vette bonus en je haalt er meer uit. Heb je drie keer per week een kwartier? Dit werkt ook.

Ik doe al dagelijks yoga, is het dan nog nuttig?

Jazeker. Maar wees wel even kritisch in wat je kunt verwachten van de cursus.
(supergoed trouwens dat je al yoga doet....fijn he!?)
Een gedeelte van de cursus gaat over het verankeren van een nieuwe gewoonte. Dit stukje heb je al gedaan - en daar wordt je je nu bewuster van.

Het feit dat je al yoga doet maakt de cursus nog waardevoller. 

De cursus nodigt je uit tot een diep innerlijk proces waarbij je je nog veel meer gaat afstemmen op wat je lichaam nodig heeft.  De weken 2 t/m 6 gaan over kracht, zwakte, kansen en bedreigingen. Vanuit die thema's ga je op een andere manier je lichaam en je oefeningen benaderen. Dus wellicht ontstaat er een verandering in je serie, in de keuze van de oefeningen of de manier waarop je jezelf in oefeningen inzet. Ook zul je meer kansen zien om je yoga uit te breiden buiten je mat.

Wat als ik de cursus toch niet nuttig vindt?

Als je na 1 week ervan overtuigd bent dat deze cursus niet bij jou past dan krijg je het cursusbedrag terug in de vorm van een leskaart.


Waar vul ik de kortingscode in?

Klik op 'Hoe creeer ik een eigen yoga serie' met de prijs van €295,- en klik op de rode knop 'Enroll in course'.

Op het volgende scherm staat bovenaan de 'order summary' en vlak onder het plaatje staat 'Add coupon code'. Hierin vul je de kortingscode.


Mijn BTW nummer wordt niet geaccepteerd.

Je kunt op deze website van de EU je nummer controleren: 

https://ec.europa.eu/taxation_customs/vies/vatRequest.html

Sinds 1 januari 2020 heeft iedere ondernemer in Nederland een omzetbelastingnummer en een BTW identificatienummer. Hier moet je je BTW identificatienummer gebruiken. Je hebt deze in een brief van de Belastingdienst gekregen. Meer info van de Belastingdienst vindt je op deze pagina.Preview en inschrijven voor de cursus

Geen opmerkingen:

Een reactie posten